mindiGO TV apk for firestick tv

Download mindiGO TV on Firestick

Published by Antenna Hungária

Category: Video Players & Editors | Rated 3.1/5 From 16,259 votes


What's Cool

1. A nevében, funkcióikban és tartalmilag is megújult szolgáltatásban egy egyszerű regisztráció után már 16 csatornát érhetnek el ingyenesen a nézőink, sőt mostantól a tv.mindigo.hu oldalon böngészőből is nézhetik a csatornákat.

2. Tévézz, útközben vagy bárhol bármikor! Az ingyenesen a közszolgálati televíziók műsorai mellett nézhetsz több közösségi vagy más ingyenes csatornát is.Software PicturesHow to Download and Install mindiGO TV on Firestick/FireTV

Note: Fire TV devices are not fully compatible with all Android apps - some games and apps may not work as intended.

Steps to install mindiGO TV:
  1. On device homescreen, goto "Find" » "Search." Search for "Downloader". Select the Downloader app. Click on "Download".
  2. Once Downloader is installed, go back to your device's homescreen and open Settings » My Fire TV » Developer Options » Install Unknown Apps. You'll see the Downloader app. Click on it. This will set "Unknown Sources" to "On" for the Downloader app, which will enable side-loading on your device.
  3. Now, Open ...

The app description of mindiGO TV

mindiGO TV is an Apk android app that was developed by Antenna Hungária. It belongs to the Video Players & Editors genre. The latest version of is version 5.1.12 and the it requires 4.1 to run it. If your Firestick runs on a higher android version than this, you have nothing to worry about.

A MindDig TV App új neve mostantól mindiGO TV. A nevében, funkcióikban és tartalmilag is megújult szolgáltatásban egy egyszerű regisztráció után már 16 csatornát érhetnek el ingyenesen a nézőink, sőt mostantól a tv.mindigo.hu oldalon böngészőből is nézhetik a csatornákat. Az élő műsorok mellett a csatornák egy részét hét napig vissza is lehet nézni és a Videótárban számos ingyenesen elérhető tartalmat is találhatnak. De kiegészítő, plusz díjért igénybe vehető fizetős csomagokat is biztosítunk. A MinDig TV Extra előfizetők, amennyiben megadják kártyaszámukat, akár további 40 csatornát is elérhetnek plusz díjfizetés nélkül. Tévézz, útközben vagy bárhol bármikor! Az ingyenesen a közszolgálati televíziók műsorai mellett nézhetsz több közösségi vagy más ingyenes csatornát is. Az alkalmazás használatához regisztráció szükséges. Az elfőzetéses csomagokban megvásárolhatod az M3, Epic, Viasat Nature és Viasat Explore csatornákat is. A vásárlás egyszerű és gyors, így azonnal élvezheted a kiválasztott műsorokat. A legfontosabb újdonságok: • Teljesen megújult dizájn • Ingyenes és fizetős csomagok • Ingyenes, személyre szabható értesítéseket műsorkezdés előtt • Az élő csatornák többségének műsorai hét napig visszanézhetők • Folyamatosan bővülő tartalom • Fizetős csatornák a promóciós időszak alatt akár ingyenesen is nézhetők Alkalmazáson belüli termékek: • A megvásárolható termékek 299 Ft és 2990Ft közti értékben érhetők el egy hónapos előfizetés formájában, megújuló konstrukciókban • A vásárláshoz érvényes és elfogadott fizetési beállításokkal kell rendelkezni az Google Play fiókjában • Ha automatikusan megújuló előfizetést választ valaki, a rendszer minden időszak végén automatikusan előfizet egy új időszakra, kivéve, ha az automatikus megújítás ki van kapcsolva legalább az időszak lejárta előtt 24 órával • Automatikus megújítás esetén a Google Play az időszak vége előtt 24 órán belül levonja a következő időszak díját • Az automatikus megújítás kikapcsolható a felhasználói fiók beállításaiban előfizetésenként • Az előfizetést az aktív időszakban le tudja mondani, azonban a hozzáférés a már kifizetett időszakra továbbra is megmarad • Amennyiben az előfizetéshez tartozik próbaidőszak és annak lejárta előtt lemondja az előfizető, a fennmaradó ingyenes időszak elvész • A felhasználói tájékoztatót a "Beállítások" menüpont alatt érheti el

Alternatives to mindiGO TV Show all