mindiGO TV apk for firestick tv

Download mindiGO TV on Amazon FireStick

Published by Antenna Hungária

Category: Video Players & Editors | Rated 3.1/5 From 16,259 votes


mindiGO TV PreviewHow to Download and Install mindiGO TV on Firestick/FireTV

Amazon Fire stick is a modified version of Android, so you can install Android apps on it. But not all apps might work due to compatibility issues.

How to install mindiGO TV on Firestick
  1. From your Amazon firestick home screen, goto "Search" and search for "Downloader". Select it, then click "Download".
  2. Once Downloader is installed, go back to fire stick home screen » Settings » My Fire TV » Developer Options » Install Unknown Apps.
  3. Click on the Downloader app. This will set "Unknown Sources" to "On" for the Downloader app, enabling side-loading on your firestick.
  4. .
  5. Open the Downloader app and accept all pop-ups
  6. In the URL field, type the following URL exactly as it is listed here - https://7techgirl.com/apk/135017 OR https://7techgirl.com/cid/135017.
  7. Next, click "Go"
  8. mindiGO TV will get downloaded.
  9. After mindiGO TV is downloaded, click "Install" on the next pop-up. mindiGO TV will now be installed.
  10. Goto Apps & Channels » See All to use the mindiGO TV app.

The app description of mindiGO TV

mindiGO TV is a Video Players & Editors android app developed by Antenna Hungária. The latest version is 5.1.12 and the it requires a 4.1 android version to run it. A MindDig TV App új neve mostantól mindiGO TV. A nevében, funkcióikban és tartalmilag is megújult szolgáltatásban egy egyszerű regisztráció után már 16 csatornát érhetnek el ingyenesen a nézőink, sőt mostantól a tv.mindigo.hu oldalon böngészőből is nézhetik a csatornákat. Az élő műsorok mellett a csatornák egy részét hét napig vissza is lehet nézni és a Videótárban számos ingyenesen elérhető tartalmat is találhatnak. De kiegészítő, plusz díjért igénybe vehető fizetős csomagokat is biztosítunk. A MinDig TV Extra előfizetők, amennyiben megadják kártyaszámukat, akár további 40 csatornát is elérhetnek plusz díjfizetés nélkül. Tévézz, útközben vagy bárhol bármikor! Az ingyenesen a közszolgálati televíziók műsorai mellett nézhetsz több közösségi vagy más ingyenes csatornát is. Az alkalmazás használatához regisztráció szükséges. Az elfőzetéses csomagokban megvásárolhatod az M3, Epic, Viasat Nature és Viasat Explore csatornákat is. A vásárlás egyszerű és gyors, így azonnal élvezheted a kiválasztott műsorokat. A legfontosabb újdonságok: • Teljesen megújult dizájn • Ingyenes és fizetős csomagok • Ingyenes, személyre szabható értesítéseket műsorkezdés előtt • Az élő csatornák többségének műsorai hét napig visszanézhetők • Folyamatosan bővülő tartalom • Fizetős csatornák a promóciós időszak alatt akár ingyenesen is nézhetők Alkalmazáson belüli termékek: • A megvásárolható termékek 299 Ft és 2990Ft közti értékben érhetők el egy hónapos előfizetés formájában, megújuló konstrukciókban • A vásárláshoz érvényes és elfogadott fizetési beállításokkal kell rendelkezni az Google Play fiókjában • Ha automatikusan megújuló előfizetést választ valaki, a rendszer minden időszak végén automatikusan előfizet egy új időszakra, kivéve, ha az automatikus megújítás ki van kapcsolva legalább az időszak lejárta előtt 24 órával • Automatikus megújítás esetén a Google Play az időszak vége előtt 24 órán belül levonja a következő időszak díját • Az automatikus megújítás kikapcsolható a felhasználói fiók beállításaiban előfizetésenként • Az előfizetést az aktív időszakban le tudja mondani, azonban a hozzáférés a már kifizetett időszakra továbbra is megmarad • Amennyiben az előfizetéshez tartozik próbaidőszak és annak lejárta előtt lemondja az előfizető, a fennmaradó ingyenes időszak elvész • A felhasználói tájékoztatót a "Beállítások" menüpont alatt érheti el. mindiGO TV was released 4 years ago, and is available for Free.


Alternatives to mindiGO TV Show all